Business Arena London 2018

Om Business Arena London

Vi kan fastighetsmarknaden och svenska kommuners behov av att öka intresset för investeringar och etableringar. Vi känner fastighets- och samhällsbyggnadssektorns ledande aktörer i Sverige. Tillsammans med branschens ledande aktörer vill vi öka kunskapen, transparensen och investeringarna i de svenska bolagen, både noterade och onoterade. Självklart vill vi också erbjuda en plattform för frågor kring direktägande i fastigheter, etableringar svenska regioner samt inte minst visa upp svenska städers tillväxt- och framtidsplaner. Vi lanserar därför konceptet Business Arena internationellt i London.

Varför London?
Vi vill bidra med en ny mötesplats för Sverige på svenska aktörers villkor och som ligger i vårt intresse för långsiktig tillväxt. Vi vill göra det som ett gemensamt arrangemang tillsammans med politiken, näringslivet och de privata och offentliga aktörerna. Konceptet skall vara tidsenligt och fokusera på kunskap, innehåll och affärer.

Vår målbild
Business Arena London ska i det korta perspektivet utgöra ett komplement till befintliga internationella arenor. Mötesplatsen skall hålla hög internationell klass och status.

Våra huvudsyften
– Sätta Sverige i fokus för ökad konkurrenskraft och tillväxt
– Skapa möjligheter för bättre investerarrelationer
– Ge utrymme för individuella företagspresentationer
– Visa på goda och lönsamma investerings- och etableringsmöjligheter
– Samhällsbyggnad och fastigheter

Arrangörer
Business Arena
Fastighetsnytt
Bonnier
Dagens Industri


Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://www.businessarena.nu/arenor/london/om-business-arena-london/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9426

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/businessarena15/public_html/wp-content/themes/business/functions.php on line 9667

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

Inget innehåll hittades för ditt val

Umeå 21/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!