Business Arena Göteborg 2019

Svenska Mässan

Svenska Mässan är i dag en av Nordens effektivaste mötesplatser. Business Arena Göteborg har arrangerats på Svenska Mässan sedan 2014.

Adress: Svenska Mässan, Mässans gata 20, 412 51 Göteborg

Foto: Svenska Mässan

Hitta till Svenska Mässan

Adress
Hotellentrén, Gothia Towers
Mässans gata 20
412 51 Göteborg

Med tåg
Från Centralstationen tar du spårvagn 2 (mot Krokslätt) eller 4 (mot Mölndal). Från Brunnsparken kan du ta spårvagn 5 (mot Torp). Spårvagnarna stannar vid Korsvägen mittemot hotellet.

Med flyg
Till och från Landvetter flygplats går flygbussar som stannar vid Korsvägen mittemot hotellet. Från Göteborg City Airport (Säve flygplats) går flygbussar som stannar vid Nils Ericssonsterminalen på Centralstationen. Där kan du byta till spårvagn (se ovan) eller taxi.

Med bil
E6/E20 (norrifrån) samt väg 45 (från Karlstad): Vid ankomst till Göteborg, sväng av vid skylten ”Mässan Scandinavium Liseberg”. Ta första avfart vänster, sväng höger ut på Örgrytevägen och ta därefter följande avfart höger mot hotellet.

E6/E20 (söderifrån) samt väg 40 (från Borås): Vid ankomst till Göteborg, sväng av vid skylten ”Mässan Scandinavium Liseberg”. Ta andra avfart höger mot hotellet.

Parkering vid Svenska Mässan

  • Plan 1: Parkering för korttid 2 tim. Rulltrappa ned till butikerna och hiss.
  • Plan 2: Mäss- och Lisebergsbesökare med gångbro till Svenska Mässan och Liseberg.
  • Plan 3: Utställare och Hotell Gothia gäster. Transportbro till Svenska Mässan.
  • Plan 4: Långtidsparkering på taket.

 

Svenska Mässan, Mässans gata 20, 412 51, Göteborg

Tillbakablick Svenska Mässan 2018

Tillbakablick Svenska Mässan 2018

Tillbakablick Svenska Mässan 2017

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.