Business Arena Göteborg 2019

Kommunicate

Kommunicate är kommunernas mötesplats under Business Arena. Här ges möjlighet för kommuner att presentera sina visioner och framtidsplaner för fastighetsbranschen och potentiella investerare på plats.

Den uppskattade aktiviteten leds av vår moderator Jeanette Nilsson, Projektledare Big Science Sweden och Datacenterkluster, LTU Business och kan handla om allt från utvecklingsplaner, markanvisningar och förändringar i det egna fastighetsbeståndet, till vad som är på gång avseende infrastruktur.

Vill du veta mer om konceptet Kommunicate? Kontakta Jimmy Balmain Lehtinen!

Jimmy Balmain Lehtinen

+46 (0)8-652 89 80
+46 (0)72-589 07 02

 

Ta del av programmet för 2018 här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.