Business Arena Göteborg 2020

Business Arena För utställare

För utställare

Denna information riktar sig till dig som är utställare på Business Arena Göteborg den 16 maj 2019. Nedan följer riktlinjer som gäller för utställningsytorna monter respektive lounge. Du finner även tider för inrigg samt utrigg, övriga hålltider och biljettinformation. Klicka på bilderna för att komma till rätt information för just dig.

Här finner du en skiss över begränsningen för monterytan samt dess väggar >>

Här finner du en lokalöversikt för kongressytan >>

Här är utställarförteckningen >>

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Anna Löfgren, Head of Events och ansvarig för Business Arena Göteborg:

Anna Löfgren

+46 (0)8-522 25 211
+46 (0)733-14 04 82

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Almedalen v.27
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.