Business Arena Almedalen 2020

Business Arena Restaurang Supper, Burmeister

Burmeister är en känd krog i Visby som öppnade den första serveringen 1906. År 2011 förvärvades etablissemanget av nöjeskoncernen Stureplansgruppen, som under säsongen 2012 satsade på en rejäl förädling av lokalerna. Business Arena Almedalen har arrangerats på Burmeister sedan 2012. Läs mer på Burmeisters hemsida.

Hitta till restaurang Burmeister

Adress & kontakt
Burmeister Strandgatan 9
621 25 Visby
Tel: 0498 21 03 73

Boka bord

Kom ihåg att boka bord i tid! Fastighetsnytt / Business Arena ansvarar inte för restaurangens bokningar.

Burmeister Strandgatan 9, Visby

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vad som sker på de olika kongresserna. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.