Business Arena Almedalen 2020

Business Arena Mötesrum

Som medarbetare på ett företag som är partner till Business Arena Almedalen kan du öka affärsnytta genom att boka ett mötesrum på plats. Rummen ligger i Burmeisterska huset med ingång från Supper och rymmer 6-12 personer i mötessittning. Rummen kan bokas i 45 minuter långa sessioner mellan klockan 08.00-15.00, måndag-torsdag med start varje heltimme. OBS! Notera att vi tillämpar regeln max 2 tider per företag under veckan.

Ingen förtäring får medtas in i huset såsom kaffe, frukost eller lunch. Vatten & glas finns i rummen.

Boka en session genom att kontakta projektledare Anette Udd, först till kvarn gäller.

Anette Udd

+46 (0)70-248 68 01

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vad som sker på de olika kongresserna. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.