Business Arena Almedalen 2020

Business Arena Almedalen 2020

Business Arena Almedalen arrangeras alltid under Almedalsveckan vecka 27. Evenemanget är öppet och kostnadsfritt för alla och programmet pågår från tidig morgon till sen eftermiddag.
Välkommen att träffa oss på plats i Visby! Du hittar oss som vanligt på restaurang Supper vid Burmeister.

På Business Arena Almedalen kombineras ett kvalitativt och intresseväckande innehåll i en miljö som inbjuder till möten och diskussioner under avslappnade former. Vi arrangerar ett forum för fastighets- och samhällspolitiska frågor, där allt från bostadsförsörjning och stadsplanering, till infrastruktur och handel diskuteras.

Tillbakablick Almedalen 2019

Tillbakablick Almedalen 2018

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena nyhetsbrev

Business Arenas nyhetsbrev skickas till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vad som sker på de olika kongresserna. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att klicka på ”Prenumerera” godkänner jag de Allmänna Villkoren och bekräftar att jag har tagit del av Personuppgiftspolicyn.