Business Arena Almedalen 2018

Business Arena Almedalen

Business Arena Almedalen arrangeras som vanligt under Almedalsveckan vecka 27. I år är vi på plats redan på söndagen den 1 juli, till och med torsdagen den 5 juli. Evenemanget är öppet och kostnadsfritt för alla och programmet pågår från tidig morgon till sen eftermiddag.

Ta del av programmet för Business Arena Almedalen 2018 här >>

På Business Arena Almedalen kombineras ett kvalitativt och intresseväckande innehåll i en miljö som inbjuder till möten och diskussioner under avslappnade former. Vi arrangerar ett forum för fastighets- och samhällspolitiska frågor, där allt från bostadsförsörjning och stadsplanering, till infrastruktur och handel diskuteras.

Tillbakablick Almedalen 2017

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Almedalen v.27
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!