Alla utställare på Business Arena Stockholm 2018

6 september 2018

Om 11 dagar inleds Business Arena Stockholm på Stockholm Waterfront Congress Centre. Ett fullspäckat program med 17 seminariespår, ett 30-tal fördjupningar, pausaktiviteter och prisutdelningar väntar – men också nära 180 utställare. Nu presenteras utställarförteckningen!

Utställarförteckningen är en lista över alla partnerföretag som ställer ut med monter eller lounge på Business Arena Stockholm.
– Förteckningen är bra att bekanta sig med innan kongressen eftersom det är så mycket folk på plats. Med förteckningen blir det lättare att hitta på plats, säger Anette Udd, projektledare för Business Arena Stockholm.

Utställarna återfinns på våningsplan 2, 3, 4 och 5 på Stockholm Waterfront Congress Centre där Business Arena håller till under dagarna. Förteckningen delas ut tryckt på plats, men finns också att tillgå på businessarena.nu samt i Business Arena-appen.

Till utställarförteckningen

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.