Affärsnytta med Business Arena-appen

26 juni 2017

Genom att ladda ned Business Arena-appen slipper du inte bara hålla reda på ett fysiskt program under Business Arena Stockholm, du kan även skapa ditt eget programschema. Dessutom ökar du din tillgänglighet och synlighet på plats. Öka affärsnyttan genom att lägga in uppgifter som telefon, företag och mejladress, då blir det lättare för andra deltagare på plats att ta kontakt med dig.

Såhär använder du Business Arena-appen:

Steg 1: Ladda ned appen

Ladda ned appen i App Store eller Google Play. Sök på ”Business Arena”.

Steg 2: Fyll i ditt namn och aktivera eventet

För att få tillgång till Business Arena Stockholm i appen behöver du aktivera eventet. När du öppnar appen första gången skriver du in ditt för- och efternamn, och väljer sedan Business Arena Stockholm i menyn. Tryck sedan på ”Aktivera event”. Klart!

Steg 3: Se till att du syns i deltagarlistan

Appen utgör en mötesplats i mötesplatsen, där du kan interagera med andra deltagare som besöker Business Arena Stockholm. Under fliken ”Deltagare” i menyn kan du se andra deltagares profiler, samt editera din egen. Genom att gå in och redigera din profil kan du lägga till uppgifter som titel, företag, telefonnummer, e-mail och sociala medier-konton, vilket vi rekommenderar för att få ut mesta möjliga affärsnytta på plats.

Steg 4: Gör ditt eget program

Se programmet och samla alla dina favoritpunkter direkt i telefonen! Med appen kan du göra ett eget programschema genom att favoritmarkera seminarier du är intresserad av. Ett mycket mer hållbart och miljösmart alternativ än ett tryckt program!

Steg 5: Ställ en fråga till panelen

Väl på plats kommer du under funktionen ”Dialog” att kunna ställa anonyma frågor till panelerna i utvalda seminarier. Vilka dessa är står tydligt i menyn. Observera att funktionen inte fungerar under de seminarier som inte finns med på listan.

Vi ses på Stockholm Waterfront Congress Centre den 3-7 juli!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Business Arena nyckeltal

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.