Business Arena

Business Arena Umeå 2019

Business Arena Malmö 2019

Business Arena Göteborg 2019

Nordic capital market and property investment Business Arena London 2019

Business Arena Almedalen 2019

Business Arena Stockholm 2019

/>

Välkommen till Business Arena

Business Arena  är Nordens ledande mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn.
Som delegat får du tillgång till ett omfattande och mångsidigt seminarieprogram där vi fokuserar på en rad aktuella frågeställningar, trender och framtidsfrågor som är avgörande för Sveriges utveckling.
Business Arena arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och under Almedalsveckan samt från och med maj 2018 även i London.

Business Arena – nu även på kommunnivå!

Nu har vi utökat konceptet Business Arena och lanserat Business Arena Satellit, en möjlighet för kommuner att på ett fördjupat sätt beskriva stadsbyggnadsprojekt, berätta om pågående satsningar och möta intressenter på plats. Först ut i Satellit-satsningen var Business Arena Luleå, i samarbete med Luleå kommun, som ägde rum den 29 maj 2018. Härnäst genomför vi Business Arena Uppsala den 14 november 2018.

Läs mer om Business Arena Satellit här, eller i vår pressrelease.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Umeå 14/2
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Några tidigare talare

theimagename

Peter Wolodarski, chefredaktör, Dagens Nyheter

theimagename

Elaine Eksvärd, retorikexpert, författare

theimagename

Martin Schibbye, redaktör, Blank Spot Project

theimagename

Martin Wolf, Economics editor, Financial Times

theimagename

Martin Flodén, vice riksbankschef, Riksbanken

theimagename

Percy Barnevik, författare och föreläsare

theimagename

Fredrik Reinfeldt (M), tidigare statsminister

theimagename

Cecilia Skingsley, vice riksbankschef, Sveriges Riksbank

Business Arena nyckeltal

Idag har Fastighetsjobb deltagit på VARM, Chalmers Tekniska Högskolas arbetsmarknadsmässa som i år samlade 1200 studenter. Kollegorna Frida och Mia passade på att prata framtid, jobb, Business Arena och Fastighetsnytt med de som siktar mot fastighetsbranschen. #businessarena #fastighetsjobb #fastigheter #samhällsbyggnad #varm2018
@businessarenafn via instagram
instagrambild
Premiären för Business Arena Uppsala blev en succé med fler än 400 deltagare på plats. Vi vill rikta ett varmt tack till alla er deltagare, talare, moderatorer och partnerföretag som varit med! Stort tack! // Fastighetsnytt och Business Arena #businessarena #uppsala @uppsalakommun
@businessarenafn via instagram
instagrambild
Vad är nyckeln till framgent stabil tillväxt? Plats på scen för en gedigen Uppsalapanel som diskuterar både fördelarna och nackdelarna med regionens förutsättningar. @uppsalakommun @destination_uppsala @regionuppsala #businessarena #uppsala
@businessarenafn via instagram
instagrambild
Fullsatt när Uppsalapaketet står på agendan! Är det raka spåret till framtidens Uppsala? @uppsalakommun #businessarena #uppsala #fastigheter #samhällsbyggnad
@businessarenafn via instagram
instagrambild
Många trappor blir det upp och ned i UKK:s tjusiga lokaler. Strax börjar seminarierna på plan 3 och plan 6! #businessarena #uppsala #ukk
@businessarenafn via instagram
instagrambild
Mer än fullsatt när Uppsalaregionens infrastruktur ska diskuteras. Kortsiktiga flaskhalsar - kan det vara framtida potential? #businessarena #uppsala
@businessarenafn via instagram
instagrambild

Business Arena informationsbrev

Business Arenas informationsbrev skickas ut löpande till dig som är intresserad av att hålla dig uppdaterad om vårt pågående arbete kring evenemangen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Almedalen och London. Det kan exempelvis handla om aktuella talare, programspår och praktisk information inför evenemanget. Genom att prenumerera ser du till att inte missa några viktiga nyheter!
Business Arena anordnas av Fastighetsnytt som ingår i Bonnier Business Media (”BBM”) som är en del av Bonnierkoncernen. BBM är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker med anledning av att du registrerar dig för Business Arenas informationsbrev. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på https://gdpr.bonniernews.se/personuppgiftspolicy/.